PLattegrond

Een plattegrond is een tekening van een ruimte op schaal gebaseerd op exacte afmetingen. De indeling van de meubels zal hierin worden meegenomen. Nieuwe meubels worden fictief op schaal ingetekend voor de maatvoering. Om welke nieuwe meubels het gaat komt in het meubelplan aan bod. Met betrekking tot de bestaande meubels dient er zelf te worden aangegeven om welke meubels het gaat inclusief afmeting. Deze worden dan ook op schaal ingetekend.

Meubelplan

In een meubelplan wordt advies gegeven over de toepassing van meubels in het interieur. Hierbij wordt rekening gehouden met zowel nieuwe als bestaande meubels. De indeling van het meubilair zal worden opgenomen in de plattegrond. Het type meubilair zal opgenomen worden in het meubelplan.

Accessoireplan

In een accessoireplan wordt advies gegeven over de toepassing van accessoires in een ruimte. Hierdoor krijg een ruimte meer sfeer. Er wordt gelet op indeling, kleur en vormgeving. De accessoires worden hierop afgestemd. Het type accessoires zal worden opgenomen in het accessoireplan.

3-D Tekening

Een 3D tekening zorgt ervoor dat je wordt meegenomen in de ruimte. Het geeft een goed beeld van het ontwerp.

Moodboard

Een moodboard is een collage van beelden die de sfeer en uitstraling van het te maken ontwerp weergeeft. Het zal als kader fungeren voor o.a. de kleur-en materiaalkeuzes.

Woonwensen

Tijdens een uitgebreid gesprek nemen we samen jouw interieurwensen door. Smaak, stijl, sfeer en functie komen aan bod. Zo kan er een passend ontwerp worden gemaakt.

Kleur-en Materiaalplan

In een kleur -en materiaalplan wordt advies gegeven over de toepassing van kleur en materialen in het interieur. Deze vormt de basis van het interieur.

Lichtplan

In een lichtplan wordt advies gegeven over soort verlichting, positionering van de lichtpunten, en de armaturen. Hierbij wordt rekening gehouden met de functie van de ruimte.

Werkwijze!

* Voor alle onderdelen geldt eenmaal een aanpassing in de voorlopige  versie met daaropvolgend een definitieve versie.
* Zijn er andere wensen, of wil je advies op maat? Vraag dan gerust  naar de mogelijkheden.